Κεντρική Basket League ΑΕΚ Διαγωνισμός για Ρέθυμνο

Διαγωνισμός για Ρέθυμνο

aek kosmos oaka

aek-kosmos-oaka

Άλλο ένα διαγωνισμό ανακοίνωσε η ΑΕΚ αναφορικά με το παιχνίδι με το Ρέθυμνο (19/12). Συγκεκριμένα, η “Ένωση”, θα κληρώσει μία διπλή πρόσκληση για τις baseline court seats δίνοντας την ευκαριία σε δύο τυχερούς να δουν από… πολύ κοντά τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΑΕΚ συνεχίζει τις δράσεις της με τον οπαδό της ΑΕΚ πρωταγωνιστή.
Στο πλαίσιο αυτό η καινοτομία με την προσθήκη των “baseline court seats” (σ.σ. δύο θέσεις πλησίον του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ), για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, το Σάββατο 19/12/2015 και ώρα 17:00.

Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία για άλλη μια φορά σε έναν τυχερό να κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για τη “baseline court seat”, προκειμένου για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν συμμετοχή στη φόρμα του διαγωνισμού (Πατήστε εδώ), στην οποία και θα ενημερώνουν για τα παρακάτω δεδομένα (φύλο, ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο). Ο τυχερός θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση. Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα (Δευτέρα 14/12/2015) και λήγει την Πέμπτη (17/12) και ώρα 17:00.

H κλήρωση του διαγωνισμού για την ανάδειξη του νικητή, στην οποία θα συμμετέχουν όσοι έχουν κατοχυρωθεί στη βάση δεδομένων του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (17/12) στις 18:00. Το όνομα του νικητή, που θα προκύψει από την κλήρωση κατά τα παραπάνω, θα ανακοινωθεί μέσω του aekbc.gr απ’ όπου άπαντες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το πληροφορούνται.

Ενημερώνουμε δε, ότι ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό στο aekbc.gr θα διεξάγονται παράλληλα διαγωνισμοί σε ΜΜΕ, από τους οποίους θα αναδειχθούν από ένας νικητής ανά Μέσον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …