Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

“Δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

papapetrou soko trikala olympiakos

papapetrou-soko-trikala-olympiakos

Η περίοδος των Χριστουγέννων αποτελεί ιδανική συγκυρία για την έλευση του κόσμου στα γήπεδα, γι’ αυτό κι ο Ιωάννης Παπαπέτρου κάλεσε τους “ερυθρόλευκους” οπαδούς να δώσουν το “παρών” στα παιχνίδια που έπονται, στο ΣΕΦ, αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μέσω του μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο διεθνής φόργουορντ υπογράμμισε πως οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να δώσουν το 100% για να καταβάλουν την Ένωση και ξεκαθάρισε, για ακόμα μια φορά, ότι οι τραυματισμοί δεν αποτελούν δικαιολογία για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και να που τα λέμε και πάλι. Φαντάζομαι πως οι περισσότεροι από εσάς έχετε μπει στο κλίμα των εορτών που έρχονται. Ξέρω πόσο ανάγκη το έχει όλος ο κόσμος αυτό και πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου εύχομαι σε όλους σας να περάσετε όμορφα κα να ξεχαστείτε έστω και για λίγες ημέρες από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Επίσης, θα ήθελα όλους να σας καλέσω στο γήπεδο τις ημέρες των εορτών. Να πάρετε τις οικογένειες σας και να έρθετε. Είναι σίγουρα πως θα δώσουμε 2-3 παιχνίδια μέσα στις γιορτές, οπότε θα είναι όμορφο για εμάς να βρεθείτε δίπλα μας εκείνες τις ημέρες.

Οι γιορτές, όμως, μπορούν να περιμένουν. Εμείς μπροστά μας έχουμε ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Η ΑΕΚ φέτος είναι εξαιρετική και εμείς θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη.

Δυστυχώς κοντεύει να γίνει συνήθεια καθώς για άλλη μια φορά υπήρξε τραυματισμός στην ομάδα. Τη στιγμή που επέστρεψε ο Γιώργος και περιμέναμε όλοι πως και πως να γυρίσει και ο Βασίλης, η κακοδαιμονία χτύπησε τον Ματ. Αλλά έχουμε πει και σε προηγούμενη επικοινωνία μας, πως δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ολυμπιακός είμαστε και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…