Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν είναι ιδιαίτερο ματς”

“Δεν είναι ιδιαίτερο ματς”

diamantidis djordjevic

diamantidis-djordjevic

Στις δέκα συνεχόμενες νίκες της ομάδας του αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ σε ερώτηση για το παιχνίδι της Τετάρτης (30/12) με την Φενέρμπαχτσε για το Top 16 της Ευρωλίγκα ανέφερε, πως δεν είναι ιδιαίτερο ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο “3D”:

Για τη νίκη απέναντι στον Άρη: “Θεωρώ ότι ήταν θέμα άμυνας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, ο Φελντέιν έβαλε τα σουτ και ξεκολλήσαμε, αλλά πιστεύω πως ήταν θέμα άμυνας”.

Όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό, είπε: “Είναι ένας στόχος για την ομάδα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια”.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις 10 συνεχόμενες νίκες που συμπλήρωσε η ομάδα του: “Τίποτα δεν λένε. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ενόψει του ΤοP 16. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη. Σε αυτή την φάση παίζουν πολλές δυνατές ομάδες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς”.

Σε ερώτηση για το πόσο… ξεχωριστό είναι το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβις, ανέφερε: “Δεν είναι ιδιαίτερο ματς. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας κι εκείνος την δική του. Οι σχέσεις του κόουτς και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού παραμένουν καλές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…