Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν διψάω πλέον τόσο πολύ”

“Δεν διψάω πλέον τόσο πολύ”

Sakota

Sakota

Την πρώτη του συνέντευξη ως τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ ΑΕΚ, έδωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης βρέθηκε καλεσμένο σε εκπομπή του OTE TV και έδωσε απάντηση σε ποικίλες ερωτήσεις.

Αναλυτικά:
“Ναι μεν υπήρχε αυτό το σχέδιο, για να ξεκινήσει όμως από το 2016. Το καλοκαίρι είχα κάποιες σκέψεις, με ρωτούσε και ο Ντούσαν εάν θα συνεχίσω. Όμως, ήμασταν στην Ευρώπη, είχαμε υποχρεώσεις και αποφάσισα να συνεχίσω ως προπονητής”. Είπε ακόμα…

Για ποιο από τα δύο πόστα είναι πιο δύσκολο: “Σίγουρα, το πρώτο. Κρίνεσαι από κάθε άνθρωπο, δεν έχεις δικαίωμα να αποτύχεις. Σαράντα τρία χρόνια στους πάγκους ήταν αρκετά και ήρθε η ώρα να αλλάξω ρόλο”.

Για το εάν θα μπορούσε να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής, εξάλλου άλλοι συνάδερφοί του είναι μεγαλύτερης ηλικίας: “Σιγά σιγά το σπρώχνω μέσα μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Εγώ ξεκίνησα πιο νωρίς από προπονητές όπως ο Ίβκοβιτς ή ο Ρενέσες που κοουτσάρουν ακόμα. Δεν διψάω πλέον τόσο πολύ. Τώρα, εάν μου τύχει μια δουλειά σε ομάδα όπως οι Λος Άντζελες Λέικερς θα το σκεφτώ διαφορετικά (γέλια)”.

Για το πρότζεκτ της ΑΕΚ: “Πιστεύω ότι πάμε πάρα πολύ καλά και βάσει σχεδίου. Δεν χρειάζεται να πω πού ήταν η ΑΕΚ πέρυσι. Πλέον, οι φιλοδοξίες είναι πολύ μεγαλύτερες”.

Για το τι είπε στο Γιούρι Ζντοβτς πριν έρθει στην ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει κάτι καινούριο να του πεις, ξέρει τα πάντα, έχει παίξει χρόνια εδώ. Ήταν ευχή του να γυρίσει. Ηταν πιο εύκολο για αυτόν να έρθει και να προσαρμοστεί. Τα λόγια ήταν περιττά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…