Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χριστουγεννιάτικη γιορτή με Ρέθυμνο

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με Ρέθυμνο

aek kosmos oaka

aek-kosmos-oaka

Η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της από το Eurocup και το Κύπελλο Ελλάδας, έχει στραφεί αποκλειστικά προς το Πρωτάθλημα της Basket League και τον αγώνα με το Ρέθυμνο.

Φυσικά, λόγω των ημερών και των Χριστουγέννων θα υπάρξει και το κατάλληλο… κλίμα στο γήπεδο, με την “Ένωση” να ανακοινώνει ότι στον αγώνα με τους Κρητικούς θα διεξαχθεί η καθιερωμένη γιορτή. Θα υπάρξουν εορταστικές εκδηλώσεις, αλλά και δώρα για όλον τον κόσμο τον οποίο και αναμένουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“H αναμέτρηση της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο, το Σάββατο (17:00, 19/12) για τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ πλησιάζει.
Η διοίκηση της ΑΕΚ συμμετέχοντας στο πνεύμα των Εορτών διοργανώνει «Χριστουγεννιάτικη Γιορτή» στο περιθώριο του αγώνα, για τους πιστούς της «Βασίλισσας», οι οποίοι θα σπεύσουν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Πέρα από την αυτονόητη στήριξη στην ομάδα μας, είναι απαραίτητο αυτές τις Άγιες Ημέρες να είμαστε όλοι μαζί γι’ αυτό και καλούνται οι οπαδοί της ΑΕΚ να δώσουν δυναμικό «παρών» για την τιτάνια προσπάθεια, που συνεχίζεται απρόσκοπτα σε όλα τα επίπεδα.

Στο πρελούδιον των εκδηλώσεων, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, και άλλα τραγούδια από τη Φιλαρμονική του δήμου Χαλανδρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης κλήρωση δώρων για τους θεατές, προσφορά των χορηγών μας ΑVIS, FILA και Bottega.

Παράλληλα, θα διανεμηθούν δώρα σε όλα τα παιδιά, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Παιδική Εξέδρα, προσφορά των εταιριών ΓΙΩΤΗΣ και ΣΤΕΡΓΙΟΥ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…