Κεντρική Basket League Άρης Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

aris christmas

aris-christmas

Τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικης γιορτής ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης. Συγκεκριμένα, οι “κιτρινόμαυροι”, στις 20/12 κάλεσαν όλους τους μικρούς φίλους της ομάδας στο “Nick Galis Hall“, όπου θα μοιραστούν δώρα, ενώ θα υπάρξει και ξενάγηση στο μουσείο της ομάδας. Μάλιστα, το “παρών” θα δώσουν οι Βασίλης Λυπηρίδης και Χάρης Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη κάνει στάση στην ARIS BC Boutique “The Legend Store” και παρέα με τους παίκτες της ομάδας μας, αλλά και τον «Τίγρη», θα μοιράσει πλούσια δώρα στους λιλιπούτειους φίλους μας που θα δώσουν το “παρών”!

Εκτός από την όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, η Άρης Κ.Α.Ε. έχει ετοιμάσει ακόμη πολλές εκπλήξεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι τα νέα προϊόντα της μπουτίκ (ανάμεσά τους και πολλά παιδικά). Επιπλέον από τις 11:00 ως τις 13:00 θα γίνονται δωρεάν ξεναγήσεις στους μικρούς μας φίλους στο ΜΟΥΣΕΙΟ του Άρη, όπου θα τους υποδέχονται οι παλιές δόξες της ομάδας, Χάρης Παπαγεωργίου και Βασίλης Λυπηρίδης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…