Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή”

“Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή”

ÌÁÑÊÏÐÏÕËÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÏÊ MARKOPOULOS  PANATHINAIKOS - PAOK (BASKET LEAGUE 2015-2016)Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο τα Τρίκαλα (23/12, 5 μ.μ.) για την 11η αγωνιστικής της Basket League και ο κόουτς Μαρκόπουλος έδωσε την οπτική του για το παιχνίδι αυτό.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα που πιέζει πολύ και τρέχει μέσα στο γήπεδο, κυνηγά τον αιφνιδιασμό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και στις διεισδύσεις τους προς το καλάθι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχουν στο παιχνίδι τους και να μην κάνουμε βιαστικές επιλογές στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ήδη κάνει σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι μέσα στο 2015 και σίγουρα θέλουμε, όσον αφορά το πρωτάθλημα, να ολοκληρώσουμε μία επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας, με τον καλύτερο τρόπο.

Ελπίζουμε ότι και η νέα χρονιά θα μας δώσει τις ίδιες τουλάχιστον χαρές που μας έδωσε και η προηγούμενη και με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και ότι καλύτερο ο καθένας επιθυμεί. Το ίδιο εύχομαι και για την ομάδα μας, που έχει πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις μέσα στην επόμενη χρονιά. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και ελπίζω ότι με την δουλειά μας θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας και στα δύσκολα και μεγάλα παιχνίδια που μας περιμένουν και είναι μεγάλο κίνητρο για όλους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 76-56: Κιτρινόμαυρος θρίαμβος!

Επιβλητική νίκη πήρε η ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 76-56, στο παιχνίδι που επαναλήφθηκε μετά την ε…