Κεντρική Basket League Άρης “Απολαμβάνω τη δουλειά μου”

“Απολαμβάνω τη δουλειά μου”

priftis

priftis-xanthopoulos

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το πρόσωπο που δείχνει ο Άρης εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, τόνισε ότι σεβάστηκαν τον Απόλλωνα Πατρών και υπογράμμισε ότι προετοιμάστηκαν όπως έπρεπε για το παιχνίδι. Ακόμα, σχολίασε τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που έρχονται, ενώ τέλος δήλωσε ότι απολαμβάνει τη δουλειά του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Σεβαστήκαμε τον Απόλλωνα Πατρών. Προετοιμαστήκαμε πνευματικά, γιατί έκανε σπουδαίες νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια. Έχει κάνει κάποιες προσθήκες προς το καλύτερο και έπρεπε να ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Αυτό αποδείχθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν θέμα διάρκειας για να πάρουμε διαφορά και να κερδίσουμε. Για εμάς τελειώνει σήμερα (19/12) αυτό το παιχνίδι. Μας περιμένει μια δύσκολη βδομάδα, με δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον Κώστα (Μέξα) και καλή δύναμη”.

Για τη δύσκολη συνέχεια: “Είναι δύο παιχνίδια πολύ υψηλού συντελεστή δυσκολίας, με δύο ομάδες που παίζουν σε άλλο ρυθμό, υψηλού επιπέδου και παίζουμε κι εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε”.

Για το Eurocup: “Οι ομάδες είναι πολύ καλύτερες, έχουν πιο καλή συνοχή, δεν βρίσκεις πλέον μέτριες ομάδες ούτε νομίζω ότι πρέπει να μένουμε στα ονόματα. Είναι καλές ομάδες και οι τρεις. Η Αρμάνι Μιλάνι είναι ομάδα με πιο καλή ποιότητα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη Λιμόζ. Θα είναι σπουδαίες αναμετρήσεις, το επίπεδο είναι καλύτερο, αλλά έχουμε αρκετά πράγματα να κάνουμε μέχρι τότε”.

Για το εάν ο ίδιος αισθάνεται αυτά τα οποία είπε ο Κώστας Μέξας: “Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια ομάδα που απολαμβάνω τη δουλειά. Έχουμε δημιουργήσει ένα αξιόλογο ρόστερ, υπάρχει σύμπνοια και συνοχή. Βέβαια, όταν κερδίζει η ομάδα όλα φαίνονται ωραία… Το σύστημα είναι καλό, οι παίκτες είναι καλοί, οι προπονητές, η διοίκηση λειτουργεί εύρυθμα. Όλα φαίνονται τέλεια.

Έχουμε τεσταριστεί και σε δύσκολες στιγμές, αλλά απαιτείται και διάρκεια και αντοχή. Χρειάζεται ιδιαίτερη σωματική και ψυχική ανθεκτικότητα, γιατί τα συναισθήματα εναλλάσσονται. Δεν πρέπει να εγκλωβιστούμε σε τεράστιους ενθουσιασμούς και μεγάλες απογοητεύσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…