Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι”

“Αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι”

Kostas

Kostas Mexas

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Πατρών για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό γήπεδο του συλλόγου στην Περιβόλα. Ο προπονητής της πατρινής ομάδας, Κώστας Μέξας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης και κάλεσε τον κόσμο της Πάτρας να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην πρώτη της εντός έδρας νίκη.

Για τον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Πρόκειται για ένα σημαντικό και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία τον τελευταίο μήνα έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό και τη χημεία της. Η άμυνά της έχει βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο ενώ και η παρουσία του Σχορτσιανίτη έχει προσδώσει μια νέα διάσταση στο αγωνιστικό της στυλ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: “Νομίζω ότι όποια ομάδα επιβάλλει το ρυθμό της στο παιχνίδι και κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι και αυτή που θα χαμογελάσει στο τέλος. Πιστεύω όμως ότι είναι και από τα παιχνίδια που θα κριθούν στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο”.

Για τη στήριξη του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος της Πάτρας θα σταθεί στο πλευρό μας και θα μας βοηθήσει στο δύσκολο αυτό παιχνίδι που έχουμε με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε στο τέλος του αγώνα να έχουμε πετύχει κάτι θετικό και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας με την αγωνιστική μας παρουσία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…