Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Αποφασισμένοι να παλέψουμε” (vid)

“Αποφασισμένοι να παλέψουμε” (vid)

verginis apollon patras

verginis-apollon patrasΟ Απόλλων Πατρών ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη, στο “Nick Galis Hall” (19/12, 5 μ.μ.), έχοντας σαν μόνο στόχο την νίκη.

Ο Δημήτρης Βεργίνης αναφέρθηκε, στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, στο δύσκολο έργο που έχει να πραγματοποιήσει η ομάδα του, όπως και στο πόσο καλή ομάδα διαθέτουν οι Θεσσαλονικείς. Τέλος, ευχήθηκε στον κόσμο να ευχαριστηθεί τις όμορφες γιορτινές μέρες που έρχονται.

Τα όσα είπε αναλυτικά:

“Αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους

Μετά από 15 ημέρες διακοπής στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση. Η αλήθεια είναι ότι ο Δεκέμβριος ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς μιας και πανηγυρίσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα μας και καταφέραμε να φτάσουμε στις 3 νίκες. Ο δρόμος που έχουμε να «διαβούμε» ξέρουμε ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολος όμως όλα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένα να παλέψουμε για να μπορέσει η ομάδα να «ψηλώσει» βαθμολογικά. Οι προσθήκες τον Ντίλαρντ και Σάντλερ μας έχουν βοηθήσει πολύ ενώ από αυτή την εβδομάδα έχουμε στην ομάδα μας έναν ακόμα νέο παίκτη τον Κάραμο Τζαουάρα ο οποίος ήρθε και αυτός να βοηθήσει από την πλευρά του για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τις τελευταίες ημέρες δουλέψαμε επάνω στα λάθη μας και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Άρη. Γνωρίζουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος η οποία είναι πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της ωστόσο εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό διεκδικώντας τις πιθανότητες της νίκης που μας αναλογούν. Σίγουρα ο Άρης μέσα στο “Αλεξάνδρειο” και βάση της φετινής του αγωνιστικής πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει τον πρώτο λόγο όμως και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να είμαστε κοντά στο σκορ και παράλληλα να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της άμυνας για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο μας. Η συγκέντρωση μας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα όπως επίσης και τα λάθη που θα κάνουμε.

Πριν κλείσω θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές. Ξέρουμε ότι η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη για όλη τη χώρα ωστόσο θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να χαμογελάμε. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς σαν Απόλλων CARNA πρόσφατα, καθώς μέσα από μια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώσαμε σκορπίσαμε χαμόγελα ελπίδας στα μικρά παιδιά. Δώσαμε ουσιαστικά ένα αγώνα εκτός γηπέδου μπροστά στο πιο ένθερμο κοινό της Πάτρας το οποίο αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και στηρίζοντας την με την παρουσία του. Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν στον φιλανθρωπικό σύλλογο “Save an angel Patras” ο οποίος στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους.

Υ.Γ. Το τραγούδι που ακολουθεί σας το αφιερώνω. Να περάσετε όμορφα παρέα με τους ανθρώπους που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…