Κεντρική NBA Απ’ το γιουχάισμα στην αποθέωση
NBA

Απ’ το γιουχάισμα στην αποθέωση

bryant apotheosi

bryant-apotheosiΗ τελευταία “παράσταση” του Κόμπι Μπράιαντ απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς στη Βοστώνη βρίσκεται προ των πυλών, αφού στις 31/12 Λέικερς και Σέλτικς θα “διασταυρώσουν τα ξίφη τους”.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με έντονη κριτική στο πρόσωπο του Μπράιαντ, εξαιτίας των εμφανίσεών του, για το αν και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει πια τους “λιμνανθρώπους“. Κατόπιν όμως, της ανακοίνωσής του για την επικείμενη αποχώρησή του από την ενεργό δράση στις 29/10 όλα άλλαξαν άρδην.

Πλέον η κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους την παρακολουθούν αλλά και για τον ίδιο τον αθλητή, ο οποίος αποθεώνεται.

Ο σούτινγκ γκαρντ των Λέικερς εξήγησε λοιπόν μέσω δήλωσής του το πως αντιλαμβάνεται πια την κάθε θερμή υποδοχή που υφίσταται από το αντίπαλο κοινό. Αναλυτικά τόνισε: “Είναι περίεργο που πια δεν είμαι ο… κακός. Ήταν τόσο φυσιολογικό για εμένα για τόσα πολλά χρόνια. Αισθάνθηκα κάπως άβολα στην αρχή, για να ‘μαι ειλικρινής, να δέχομαι τόσες επιδοκιμασίες, αλλά χαίρομαι που δεν το έκαναν τόσα, τόσα χρόνια. Επειδή είναι σαν… κρυπτονίτης. Θα ‘μου χε πάρει όλη μου την ενέργεια και δύναμη, επειδή βασιζόμουν πολύ στο να ‘μαι ο… κακός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μπάμπης Πετροπουλάκος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…