Κεντρική Ελλάδα “Αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά”

“Αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά”

Giannakis Diamantidis Spanoulis

Giannakis-Diamantidis-SpanoulisΤην απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν, επανέλαβε o αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος τιμήθηκε μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά τους στο άθλημα, μέσω του ΠΣΑΤ.

Αναλυτικά:

“Δεν θα πω πολλά λόγια. Ευχαριστώ πολύ τον ΠΣΑΤ. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές, καλή χρονιά και πάνω απ’ όλα υγεία”. Προσέθεσε, δε, ότι: “Έχω πάρει την απόφασή μου. Είναι η τελευταία μου χρονιά. Νιώθω ευλογημένος, για όσα έχω περάσει μέσα στο μπάσκετ. Έχω ακόμα λίγο να παίξω… Θέλω να ευχαριστηθώ τη σεζόν που μένει. Μετά θα αφιερωθώ στην οικογένειά μου”.

Από την πλευρά του ο “Kill-Bill” είπε: “Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τιμή που μας κάνετε με αυτή τη βράβευση. Θέλω να ευχηθώ υγεία, χαρά, ευτυχία κι αγάπη. Όχι βία στα γήπεδα. Μας φαίνεται πολύ λογικό να είμαστε μαζί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Το άλλο που συμβαίνει είναι το παράλογο. Εμείς είμαστε αντίπαλοι για 40 λεπτά, στα οποία ο καθένας παλεύει για την ομάδα του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…