Κεντρική Διεθνή “Αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας”

“Αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας”

selcuk ernak

selcuk-ernak

Χαρούμενος από την πρόκριση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σελτσούκ Ερνάκ. Ο τεχνικός της Μπάνβιτ, χαρακτήρισε τον όμιλο που αγωνίστηκε η τουρκική ομάδα ως το δυσκολότερο όλης της διοργάνωσης, ενώ σχολίασε και τη συνέχεια. Ακόμα, δεν παρέλειψε να αναφερθέι στην ομάδα του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είμαι χαρούμενος από την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα θέλαμε σίγουρα να έχουμε μία καλύτερη θέση αλλά ο πρώτος στόχος μας ήταν η πρόκριση και τα καταφέραμε. Ο όμιλος που ήμασταν ήταν ο δυσκολότερος σε αυτή την φάση του EuroCup. Γενικά η διοργάνωση είναι δυσκολότερη σε σχέση με πέρυσι. Τώρα έρχονται και ομάδες από την Ευρωλίγκα, οπότε ο βαθμός δυσκολίας θα αυξηθεί. Πέρυσι εμείς φτάσαμε στα ημιτελικά, αλλά από εκείνη την ομάδα έχει μείνει μόνο ένας παίκτης. Οπότε είμαι ευχαριστημένος από την πρόκριση”.

Για τον Άρη: “Ο Άρης ξεχώρισε στον όμιλο κυρίως λόγω της δύναμης του εντός έδρας, όπου αυτό που μας δυσκόλεψε εμάς αλλά πιστεύω και τις άλλες ομάδες ήταν ένα νέο σύστημα που είχε. Ένα επιθετικό σύστημα με “πικ εντ ρολ” στην κορυφή, το οποίο δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλες τις ομάδες και ήταν σημαντικό στοιχείο για την πορεία του Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…