Κεντρική Διεθνή “Αυτά που έκανε ο Βασιλειάδης…”

“Αυτά που έκανε ο Βασιλειάδης…”

alexey vasilyev avtodor saratov

alexey-vasilyev-avtodor-saratov

Στους Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Κώστα Βασιλειάδη εστίασε ο Αλεξέι Βασίλιεφ. Ο τεχνικός της Άβτοντορ Σαράτοφ, τόνισε ότι όσα έκανε στο πρώτο δεκάλεπτο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν… υπερβολικά, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σέντερ του “Δικεφάλου του Βορρά”. Ακόμα, αναφέρθηκε στο ρυθμό του αγώνα και στην πρώτη του ήττα σαν τεχνικός των Ρώσων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Συγχαρητήρια για τη νίκη σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο Σχορτσιανίτης ήταν καταπληκτικός. Στο πρώτο παιχνίδι δεν υπήρχε και ήταν εύκολο για μας. Ωστόσο, περίμενα καλύτερη εμφάνιση από τους ψηλούς σήμερα. Ξέρουμε ότι ο Βασιλειάδης είναι σπουδαίος σουτέρ, ότι είναι επικίνδυνος. Αυτό που έκανε όμως στα πρώτα 7 λεπτά δεν το περιμέναμε, ήταν… υπερβολικό. Παρ’ όλα αυτά, επιστρέψαμε και είχαμε τον έλεγχο για 5-6 λεπτά στο 4ο δεκάλεπτο. Εκεί κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ήταν η πρώτη μου ήττα από όταν ήρθα και μου φάνηκε λες και φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Ίσως μας βοηθήσει αυτή η ήττα”.

Για τον ρυθμό του παιχνιδιού: “Ήταν στο στυλ μας, ναι. Όμως, εμείς παίζουμε ακόμα πιο γρήγορο. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε σε κάθε κατοχή της μπάλας στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό ήταν δύκολο για μας”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Τζεφ Μπρούκς, ο οποίος δήλωσε: “Το βασικό πρόβλημα ήταν ότι δε μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι. Φταίω και εγώ με την τεχνική ποινή στο ξεκίνημα. Δεν κάναμε τίποτα από όσα έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ μας κέρδισε δίκαια, έπαιξαν ομαδικά. Ο Σχορτσιανίτης έκανε αυτά που έπρεπε. Όλο το θέμα ήταν ο δικός μας λάθος τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…