Κεντρική Basket League Άρης 3000 και συνεχίζει

3000 και συνεχίζει

pelekanos

pelekanos

Ήρθε το καλοκαίρι στον Άρη και πολλοί μίλησαν για τα τελευταία… ένσημα. Αρκετοί “στράβωσαν” στην είδηση της επιστροφής του, η οποία υποτίθεται δεν συνάδει με την προσπάθεια επαναφοράς των “κιτρινόμαυρων” στην ελίτ. Εκείνος δε μίλησε. Ή μάλλον δε μίλησε με λόγια, αλλά με πράξεις.

Ο λόγος φυσικά για τον Μιχάλη Πελεκάνο που με τους 8 πόντους που πέτυχε χθες (24/12) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έγινε ο 31ος παίκτης από καταβολής Α1 (από το 1986) και ο 24ος στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992) που ξεπέρασε τους 3000. Ένα επίτευγμα που αποδεικνύει τη δουλειά που κάνει ο ίδιος και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει σε όλη του την καριέρα.

Ο Πελεκάνος, μετά τη διετία 20122014 που φόρεσε τη φανέλα του Άρη, επέστρεψε το καλοκαίρι στους “κιτρινόμαυρους” με σκοπό να συνεισφέρει στο νέο ξεκίνημα του “θεού του πολέμου”. Ο 34χρονος γκαρντ, αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τον Άρη τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι ξεκινά σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια στη βασική πεντάδα. Παράλληλα, αποτελεί τον καλύτερο δάσκαλο για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας δίνοντας πάντα το καλύτερο παράδειγμα όντας ο πρώτος στην προπόνηση.

Και φυσικά συνεχίζει να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…