Κεντρική Basket League Άρης “Ζητούμενο η ενέργεια”

“Ζητούμενο η ενέργεια”

aris team pagkos priftis

aris-team-pagkos-priftis

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Άρης βρίσκεται “παντού”, πλην Θεσσαλονίκης, απόρροια των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Μετά την αναμέτρηση της Πάνορμου, κόντρα στην Μπάνβιτ, η αποστολή έφθασε στην Αθήνα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/11), όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, για το παιχνίδι της Αμαλιάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” προπονήθηκαν στο ΣΕΦ, ανέλυσαν τον επερχόμενο αντίπαλο, Κόροιβο, και σήμερα (13/11) το απόγευμα, αναχωρούν οδικώς για τον νομό Ηλείας, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, αύριο (14/11).

Ο Δημήτρης Πρίφτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αλλά στάθηκε στο σημαντικότερο ζήτημα, που είναι αυτό της ενέργειας. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, επισήμανε, επιπλέον, την ποιότητα του Κοροίβου και τα στοιχεία που θα φέρουν ακόμα ένα “διπλό”, στην ομάδα του.

“Ο αγώνας με τον Κόροιβο είναι δύσκολος, απέναντι σε μία ομάδα η οποία μέχρι τώρα έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και δεν είναι τυχαίο ότι μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες. Ο Κόροιβος έχει πολύ καλό ρόστερ και ισορροπία σε κάθε θέση, όντας σε θέση να βάλει προβληματισμούς στον αντίπαλο.

Εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από ένα πολύ σκληρό ταξίδι προς και από την Τουρκία και το πρώτο ζητούμενο, στην αναμέτρηση της Αμαλιάδας, είναι να έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση, για να φτάσουμε στην 5η συνεχόμενη νίκη μας στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι η μάχη των ριμπάουντ, την οποία χάσαμε κόντρα στην Μπάνβιτ, η σταθερότητα στην απόδοση σε όλο το ματς και η επιβολή του ρυθμού θα είναι τα στοιχεία που θα παίξoυν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…