Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Με τον “Σόφο” αλλάζει το παιχνίδι μας”

“Με τον “Σόφο” αλλάζει το παιχνίδι μας”

vasileiadis1

vasileiadis1Ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν εκ των κορυφαίων στη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού Ρόδου με τον πολύπειρο σουτέρ να καταθέτει την άποψη του για την εικόνα της ομάδας στη επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Κώστα, το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο με τον Κολοσσό. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι ξεχωρίσατε και πήρατε τη νίκη;
“Το παιχνίδι με τον Κολοσσό ήταν πάρα πολύ δύσκολο, έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Έχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σκληρά στην άμυνα και να πάρουν μεγάλα σουτ. Εμείς ήμασταν άστοχοι γενικώς. Σιγά-σιγά όμως, γινόμαστε καλύτεροι. Βελτιωθήκαμε στα ριμπάουντ και αυτό ήταν κάτι που μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια διότι δεν μπορούσαμε να τρέξουμε και να βάλουμε εύκολα καλάθια”.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχετε κάνει το ξεκίνημα που περίμεναν πολλοί στο πρωτάθλημα. Θεωρείς ότι σας έχουν επηρεάσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια;
“Δεν νομίζω ότι μας έχουν επηρεάσει. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα. Η ήττα από την Κηφισιά ήταν ουσιαστικά εκτός προγράμματος. Σημασία όμως έχει τώρα, ότι έχουμε ξεκινήσει μία σειρά παιχνιδιών που παίζουμε καλά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε”.

Ο Σοφοκλής, εκτός από δύναμη στη γραμμή των ψηλών, τι άλλο έχει δώσει στην ομάδα;
“Με τον Σοφοκλή έχει αλλάξει όλο το παιχνίδι μας, είναι ο παίκτης που μας έλειπε. Ο Σοφοκλής έχει το εύκολο καλάθι, ενώ μπορεί και να πασάρει. Όλοι οι παίκτες πέφτουν πάνω του και έτσι βρίσκουμε πιο πολλά ελεύθερα σουτ”.

Από τον Ολυμπιακό, ηττηθήκατε στις λεπτομέρειες. Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τι πιθανότητες δίνεις να κάνει ο ΠΑΟΚ την έκπληξη στο ΟΑΚΑ;
“Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και κοντά στο σκορ, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και γιατί όχι στο τέλος, να μπορέσουμε να το κλέψουμε. Σίγουρα όμως είναι πολύ δύσκολο και το ξέρουμε όλοι. Υπάρχει και το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης που μετά θα μείνουμε Αθήνα. Οπότε, θα πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, για να κοιτάξουμε στα μάτια, μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…