Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Θαύμα ότι πήγαμε στον πόντο”

“Θαύμα ότι πήγαμε στον πόντο”

likogiannis kolosso

likogiannis-kolossoΟ Κολοσσός Ρόδου μετά την ήττα στην έδρα του από το Λαύριο, ηττήθηκε και στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα (89-86), με τον κόουτς των “θαλασσί”, Άρη Λυκογιάννη, να συγχαίρει τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, αφήνοντας, όμως, και αιχμές για τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Να ξεκινήσω, δίνοντας συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για τη νίκη τους και να ευχηθώ για καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Πραγματικά, δυσκολεύομαι να βρω σχόλιο για το συγκεκριμένο ματς. Ήρθαμε να παίξουμε στα Τρίκαλα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να παίξει σε έναν γρήγορο ρυθμό.”

“Τι να πω στους παίκτες μου, κοιτώντας τις ελεύθερες βολές και είναι 38-21; Τι να πω όταν ο Λαρεντζάκης δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο, και πόσο γρήγορα αποβλήθηκε με τεχνικές ποινές, με ανακαλύψεις φάουλ, με διάφορα. Τι να πω για την τελευταία επίθεση στο 87-86 όταν, κόντρα σε ‘θεούς και δαίμονες’, επιστρέφοντας στο ματς ο διαιτητής, ο οποίος είναι στην base line, αντί να δείχνει με τα χέρια του τα πέντε δευτερόλεπτα ξαφνικά τα σφυρίζει και παίρνει εκεί την απόφαση που κρίνει ένα ματς;”

“Νομίζω ότι το γεγονός ότι το παιχνίδι πήγε στον πόντο είναι πραγματικά θαύμα, αλλά και το γεγονός ότι επιστρέψαμε, ενώ το ματς κάποια στιγμή ήταν ακόμα και στους δώδεκα πόντους με μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων για το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν σήμερα, αλλά νομίζω ότι μέσα στο γήπεδο υπήρχε μια παραφωνία.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…