Κεντρική Διεθνή Τέλος η τιμωρία της “Αρκούδας”

Τέλος η τιμωρία της “Αρκούδας”

ethniki rwsias national team russia

ethniki-rwsias-national-team-russia

Τον Ιούλιο που μας πέρασε η FIBA είχε ανακοινώσει την τιμωρία της ρωισκής ομοσπονδίας με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις. Λίγους μήνες μετά, και συγκεκριμένα, σήμερα (27/11), ανακοίνωσε την άρση της τιμωρίας και του αποκλεισμού, καθώς όπως αναφέρεται όλες οι παρατυπίες διορθώθηκαν.

Στην επιστολή του Γενικού Γραμματέα της FIBA, Patrick Baumann, αναφέρονται τα εξής: “Θα ήθελα να τονίσω ότι θα παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς τις δραστηριότητες σας, ως μέλος της οικογένειας του μπάσκετ και ελπίζουμε ότι το έργο σας θα συνεχίσει να συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες της κοινωνικής οργάνωσης, καθώς και τους βασικούς κανόνες της FIBA ​​και την εσωτερική της οργάνωση. Συγχαρητήρια για τα εξαιρετικά αποτελέσματα για τους τελευταίους δύο μήνες, και ελπίζουμε για την εποικοδομητική συνεργασία τα επόμενα χρόνια”.

Από την πλευρά του ο Αντρέι Κιριλένκο, ως πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, τόνισε: “Είναι μία αποκατάσταση της ρωσικής θέσης στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια κοινότητα του μπάσκετ. Έγινε ένα σοβαρό βήμα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η αναστολή θα αρθεί επιτέλους και περιμένουμε να κινείται η όλη κατάσταση σε αρμονία με τον κόσμο του μπάσκετ. Η Ρωσική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα συμμετέχει ενεργά στη ζωή της FIBA. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι από τώρα και στο εξής οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Διεθνούς Ομοσπονδίας θα είναι εποικοδομητική και θα είναι γεμάτες εμπιστοσύνη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…