Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Τα εισιτήρια με Αρκαδικό

Τα εισιτήρια με Αρκαδικό

larentzakis kolossos pagkos

larentzakis-kolossos-pagkos

Ο Κολοσσός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό χθες (01/11), αλλά ήδη ρίχνει όλο το βάρος στο επόμενο παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Οι Ροδίτες χρειάζονται μόνο τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης και για αυτό το λόγο θέλουν στο πλευρό τους όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού.

Έτσι, ξεκίνησε ήδη η διαδικτυακή πώληση των εισιτηρίων, όπως ανακοινώθηκε, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά:
Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στις 17:00, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ, στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο.

Η διαδικτυακή διάθεση εισιτηρίων ξεκίνησε και δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν και να τυπώσουν το εισιτήριό τους στο σπίτι ή το γραφείο τους μέσω του συστήματος viva. Επίσης μπορούν να προγραμματίσουν με φίλους, συναδέλφους, την οικογένεια, τη συμμετοχή του στους επόμενους αγώνες, συμμετέχοντες στις μοναδικές μπασκετικές γιορτές που κάθε αγώνας προσφέρει.

Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ΚΑΕ, Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261, info@kolossosbc.gr, διαδικτυακά από τη viva και στα καταστήματα PUBLIC.

Φίλε του ΚΟΛΟΣΣΟΥ H HOTELS, είσαι ο 6ος παίχτης με ρόλο σημαντικό για την ομάδα σου!

Τιμές εισιτηρίων: 10, 15 ευρώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…