Κεντρική Basket League Άρης Τα δύο “κλειδιά” της νίκης

Τα δύο “κλειδιά” της νίκης

priftis

priftis

Ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από σερί νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αποτελούν τα Τρίκαλα, τα οποία θα υποδεχθούν αύριο (7/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη και αναφέρθηκε στα κλειδιά της νίκης στο παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα.

“Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις δε μας αφήνουν να στεκόμαστε περισσότερο από λίγες ώρες στον προηγούμενο αγώνα και η σκέψη μας είναι μόνο στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για μία επικίνδυνη ομάδα με καλούς ξένους και καλή χημεία που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, όπως έχει δείξει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος”, δήλωσε ο κόουτς του Άρη και συνέχισε:

“Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στον αγώνα με τη Στεάουα και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Η ενέργεια που θα βγάλουμε και η μάχη των ριμπάουντ θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…