Κεντρική Διεθνή Στήριξη στον Ράντονιτς

Στήριξη στον Ράντονιτς

radonic oaka

radonic-oaka

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η αλήθεια πως δε βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι, με τους “ερυθρολεύκους”, να έχουν υποστεί δύο ταπεινωτικές ήττες σε τρεις αγώνες στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα, η εικόνα της ομάδας πιστώνεται από πολλούς εξ’ ολοκλήρου στον τεχνικό της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, ενώ μετά και την αποτυχημένη (όπως αποδείχθηκε) μεταγραφή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, δεν ήταν λίγο εκείνοι που έστελναν τον έμπειρο τεχνικό στην ανεργία. Αυτά τα σενάρια ωστόσο, δε στέκουν, κάτι το οποίο έκανε γνωστό με τις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Η περσινή επιτυχία ξεχάστηκε γρήγορα από κάποιους, όχι όμως από εμάς. Ο κόουτς παίρνει πολλά… credits για την ομάδα που παρουσίασε πέρσι. Γι αυτό δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Δεν γίνεται να θες να κάνεις βήματα προόδου και την ίδια ώρα να απολύεις τον προπονητή σου στο πρώτο “στραβό” αποτέλεσμα.

Οι ήττες είναι βαριές, αλλά θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Πέρσι χάσαμε ξανά με μεγάλη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλάμε για μία ομάδα που έχει 25 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο Αλεξέι Σβεντ της Χίμκι κοστίζει 3,4 εκατομμύρια ευρώ και ο Ταϊρίς Ράις άλλα 3,3 εκατομμύρια ευρώ. Εμείς δεν έχουμε τόσα χρήματα να διαθέσουμε“, ήταν τα ακριβή λόγια του Νεμπόισα Τσόβιτς, που “έκλεισε” το θέμα της αποχώρησης του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…