Κεντρική Basket League ΑΕΚ Στήριξη στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Στήριξη στην “Κιβωτό του Κόσμου”

oaka aek

oaka-aek

Η κοινωνική δραστηριότητα της ΑΕΚ, αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια κομμάτια του συλλόγου και συγκαταλέγει την Ένωση, ως μια από τις πιο κοινωνικά ενεργές ομάδες της Α1. Στα πλαίσια των δράσεων της, παιδιά από την “Κιβωτό του Κόσμου” θα παρευρεθούν στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο (14/11), ώστε να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, ενώ θα τοποθετηθούν κερματοδέκτες σε κάποιες θύρες, προς ενίσχυση της οργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στο πλαίσιο αυτής της αυτονόητης δραστηριότητας, που για την ΑΕΚ αποτελεί αυτοσκοπό, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και στην αναμέτρηση της “Βασίλισσας” με  τον Απόλλωνα Πάτρας, το Σάββατο (14/11, 19:00) θα φιλοξενηθούν παιδιά από την “Κιβωτό του Κόσμου“.

Παράλληλα, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι στη Θύρα VIP και στη Θύρα 3 του Κλειστού  θα έχουν τοποθετηθεί κερματοδέκτες για τις ανάγκες του Οργανισμού, ο οποίος δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών, που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, δίχως ιατρική φροντίδα.

Η “Κιβωτός του Κόσμου” ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ο οποίος και είχε την επιθυμία για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας (www.kivotostoukosmou.org)

Η διοίκηση της ΑΕΚ υπενθυμίζει, ότι  στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ λειτουργεί “Παιδική Εξέδρα”.  Οι υπεύθυνοι Ακαδημιών ή σχολείων, που επιθυμούν να δώσουν το “παρών” αθλητές ή μαθητές τους στις αναμετρήσεις της “Βασίλισσας” μπορούν να επικοινωνούν με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…