Κεντρική Basket League Άρης “Στήριξη χωρίς ακρότητες”

“Στήριξη χωρίς ακρότητες”

aris kosmos nick galis hall paok

aris-kosmos-nick-galis-hall-paok

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του θα τεθούν στη διάθεση των δημοσιογράφων μετά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (03/11),  από τις 19:30 έως τις 19:45, προκειμένου για τη διεξαγωγή της media day, εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου, για το Γιούροκαπ.  Από τις 19:45 μέχρι τις 20:00 θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις της ρουμάνικης ομάδας.

Παράλληλα, η ΚΑΕ κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό “παρών” και να στηρίξει τους “κιτρινομαύρους“, προστατεύοντας, όμως, το σύλλογο από την επιβολή κυρώσεων και προστίμων.

“Μετά από δύο πολύτιμες εκτός έδρας νίκες, ο Άρης επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα στο “Nick Galis Hall” για δύο εξίσου σημαντικούς αγώνες: Την Τετάρτη 4/11 με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για το Γιούροκαπ και το Σάββατο 7/11 κόντρα στα Τρίκαλα για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η συμπαράσταση του κόσμου, εντός κι εκτός έδρας, μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Εκτός από τη μαζική παρουσία στο “Nick Galis Hall”, ζητούμε από τους φιλάθλους του Άρη να κάνουν το παν για να αποφευχθεί κάθε είδους τιμωρία για την ομάδα μας, η οποία μέχρι τώρα έχει πληρώσει ένα σεβαστό ποσό σε πρόστιμα.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του Άρη ξέρει πώς να προστατέψει την ομάδα και την επένδυση που γίνεται ώστε αφενός να ολοκληρωθεί η οικονομική εξυγίανση και αφετέρου να επιστρέψει εκεί που ανήκει: Στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Σας περιμένουμε στο “Nick Galis Hall”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…