Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συνεργασία με “Nobacco”

Συνεργασία με “Nobacco”

PAOK

Την έναρξη της συνεργασία της με την εταιρία Nobacco, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αναλυτικά:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ατμίσματος στην Ελλάδα, την “NOBACCO“, η οποία συμμετέχει για πρώτη (1η) φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016, ως επίσημος Χορηγός.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBBACO, κ. Μάρκος Μαρκόπουλος δήλωσε σχετικά για την συνεργασία: “ΗNOBACCO επενδύοντας στην αθλητική οικογένεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, επενδύει σε ένα σύστημα αξιών και όχι απλά σε μία αθλητική ομάδα. Η χορηγική συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τιμά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική παρουσία της εταιρείας μας στην Θεσσαλονίκη».

Ο Υπεύθυνος Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Στύλας Κωνσταντίνος, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την NOBACCO στην οικογένεια των Χορηγών – Συνεργατών μας της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα την έχουμε δίπλα μας και ευελπιστούμε στην ανάπτυξη μιας πανίσχυρης και μόνιμης σχέσης με τον Π.Α.Ο.Κ. και τα εκατομμύρια των οπαδών μας».

Παρουσίαση NOBACCO

“H NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο 40 καταστημάτων και με 184 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της στη διάδοση της νέας συνήθειας του ατμίσματος στην χώρα, συμβάλλοντας στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής χιλιάδων πρώην καπνιστών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Τέλος ο Παπαντωνίου!

Σε διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του πρέπει να μπει ο Νώντας Παπ…