Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Σημασία έχει η νίκη”

“Σημασία έχει η νίκη”

Sakota matovic

Sakota-matovic

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ήταν αρκετό για να ρίξει στο “καναβάτσο” την Καβάλα, και να διατηρήσει ανέπαφο το αήττητο της. Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να κάνει τις επισημάνσεις του, αναφορικά με τα στοιχεία που δεν του άρεσαν.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη και στην Καβάλα, που έδειξε ένα καλό πρόσωπο. Κάπως έτσι περίμενα το παιχνίδι. Σημασία έχει η νίκη, αλλά δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα από τα οποία είμαστε ευχαριστημένοι. Πήραμε μια διαφορά και τη συντηρήσαμε στο τέλος. Συνεχίζουμε με τη νίκη και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη, που είναι πολύ σημαντικό για μας” επεσήμανε, αρχικά, ο τεχνικός της Ένωσης για να συμπληρώσει, αναφορικά με τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο:

“Μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο, αλλά είναι καλό ότι οι βασικοί έπαιξαν λιγότερο. Στο σημείο που το παιχνίδι μπορούσε να ξεφύγει με τα τρίποντα που δεχθήκαμε, δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο”.

Τέλος, σχετικά με την ενίσχυση στο “5”: “Κάτι προσπαθούμε, αλλά δεν είναι εύκολο. Ελπίζω για κάποιες διορθώσεις, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Μαλίκ Χέρστον, υποστήριξε: “Σήμερα δεν παίξαμε βάση των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα. Δεν ακολουθήσαμε το εξαιρετικό πλάνο του κόουτς. Η νίκη όμως είναι νίκη και αυτό κρατάμε στο τέλος.

Βελτιωνόμαστε καθημερινά μέσα από την προπόνηση και αυτό προσπαθούμε να το κάνουμε στους αγώνες. Όταν έχεις μία καινούργια ομάδα με διαφορετικές προσωπικότητες, διαφορετική κουλτούρα θέλει χρόνο για να βρεις ρυθμό, ωστόσο, πιστεύω ότι με τον καιρό αυτό διορθώνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…