Κεντρική Basket League Άρης “Σημαντικό που πήραμε τη διαφορά”

“Σημαντικό που πήραμε τη διαφορά”

priftis

priftis-xanthopoulos

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός του Άρη, τόνισε ότι οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν ψυχικά αποθέματα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη διαφορά που πήραν. Παράλληλα, σχολίασε την κατάσταση στον όμιλο, καθώς και την εμφάνιση του Θοδωρή Ζάρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Είχαμε πολύ καλή αντιδραση και συγχαρητήρια στα παιδιά. Βγάλαμε πολλά ψυχικά αποθέματα. Απέναντί μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και προσεγγίσαμε το παιχνίδι έτσι όπως έπρεπε για να έχουμε τύχη. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τη διαφορά και συνεχίσουμε στο επόμενο ματς με την Καβάλα“.

Για τον όμιλο: “Ο όμιλος είναι περίεργος. Δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη. Εμείς, θεωρητικά, θέλουμε, ακόμη ένα αποτέλεσμα για να είμαστε πολύ πιο κοντά“.

Για τον Ζάρα: “Ήταν πολύ σημαντικός σήμερα, όπως και ο Τσούπκοβιτς. Θέλω να σταθώ και στους Γουότερς και Μακνίλ που έχουν δώσει 11 ασσίστ οι δυο τους. Είναι πολύτιμη η συνεισφορά όλων. Είμαι χαρούμενος για τον Ζάρα γιατί ήταν πολύτιμος επιθετικα“.

Για τα φάουλ του Ουάιτ: “Είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε σαν ομάδα. Είναι και θέμα εμπειρίας αλλά και ο τρόπος που αγωνίζεται αυτός ο παίκτης, με το πάθος και τη δυναμη, είναι έυκολος στόχος για τον διαιτητή. Θα το διορθώσουμε, αλλά είναι σημαντικό που μπήκε ο Τσούπκοβιτς και βοήθησε“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Τζέρελ ΜακΝίλ, ο οποίος δήλωσε: “Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και για βαθμολογικούς λόγους γιατί κάναμε δυο ήττες μακριά από την έδρα μας. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και παίξαμε καλά. Μπορεί να μην ήμασταν όλοι πολύ καλοί, αλλά κάποια παιδιά έπαιξαν καλά και πήραμε τη νίκη. Ο Ζάρας και ο Χάγκινς ήταν τρομεροί και κερδίσαμε“.

Για τον Ζάρα: “Έχουμε πολύ καλή ομάδα που δεν εξαρτάται από κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, έχουμε βάθος και αυτό ήταν σημαντικό σε τέτοιες διοργανώσεις. γιατί οι αντίπαλοι γνωρίζουν όλες τις ομάδες και είναι απαραίτητο να έχεις λύσεις και από το πάγκο“.

Για τη νίκη και την ψυχολογία: “Αυτή η εμφάνιση και αυτή η νίκη είναι μια αρχή για να κάνουμε ξανά σερί νικών. Παίζαμε με μια καλή ομάδα και πολύ καλή επιθετικά και η νίκη μας μπορεί να μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…