Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σημαντικό που μπήκαν οι νέοι”

“Σημαντικό που μπήκαν οι νέοι”

djordjevic

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το αήττητο σερί στην Α1, πανηγυρίζοντας ευρεία νίκη κόντρα στον Κολοσσό. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του, στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς, ενώ έκανε ειδική μνεία και στα νέα παιδιά της ομάδας.

“Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε ο κόουτς σχετικά με την προετοιμασία του και τον τρόπο που έπαιξαν στο πρώτο μέρος. Είχαμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη βρήκαμε το όπλο μας, την άμυνα, και ήμασταν καλύτεροι. Συμφωνώ ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα. Όπως συνέβη με εμάς και τη Μπαρτσελόνα” υποστήριξε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Είναι σημαντικό που μπήκαν τα νέα παιδιά. Είχαμε μικρό ρόστερ. Χάσαμε τον Γκιστ και τον Κούζμιτς, που ίσως επιστρέψει με τη Ζιέλονα Γκόρα, ενώ ο Γιάνκοβιτς ήταν έξω για δέκα μέρες. Το σημαντικό για εμάς ήταν η συμμετοχή των νεαρών παικτών μας, που κερδίζουν σε αυτοπεποίθηση και εμπειρία. Αυτό είναι πολύ καλό για εμάς και το ελληνικό μπάσκετ.

Χρειαζόμασταν ενέργεια και φρέσκα πόδια. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί έφερα μαζί μου τον Χαραλαμπόπουλο στη συνέντευξη Τύπου. Ο Βασίλης είναι ένα κομμάτι του ροτέισον. Βασιζόμαστε στους νέους παίκτες μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Κολοσσού που δείχνει καλή εικόνα. Ήταν δύσκολο για εκείνους που είχαν στην αρχή της σεζόν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό“.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε: “Το χαρήκαμε κι οι δύο ομάδες. Θέλαμε να μη κάνουμε τα ίδια λάθη με αυτά στη Βαρκελώνη, το καταφέραμε εν μέρει. Θα ετοιμαστούμε για τη Ζιελόνα Γκόρα κι ευελπιστούμε να είμαστε πιο έτοιμοι. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό Ρόδου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…