Κεντρική Διεθνή “Σημαντική νίκη για εμάς”

“Σημαντική νίκη για εμάς”

karasev zenit

karasev-zenit-

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη εμφανίστηκε ο Βασίλι Καράσεφ. Ο τεχνικός της Ζενίτ, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη σημερινή νίκη, καθώς εξασφάλισε την πρόκριση στους Ρώσους, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος τους ήταν ο περιορισμός του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ακόμα, αναφέρθηκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ και τέλος σχολίασε τη διοργάνωση του Eurocup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Ήταν πολύ σημαντική νίκη, γιατί μας εξασφάλισε την πρόκριση ανεξαρτήτως θέσης. Ήρθαμε χωρίς δύο πεντάρια και είχαμε πρόβλημα στο πως θα σταματούσαμε τον Σοφοκλή. Ξεκινήσαμε βάζοντας δύο ψηλούς πάνω του. Μετά από 6 λεπτά αποφάσισα ότι έπρεπε να παιξουμε με κοντό σχήμα και νταμπλ τιμ πάνω στον Σοφο. Το σχήμα αυτό λειτούργησε και είχαμε πλεονέκτημα. Αυτό βοήθησε στο να περιορίσουμε τον Σχορτσιανίτη. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί έκαναν το καλύτερο δυνατό“.

Για το τι έλειψε στον ΠΑΟΚ: “Η επίθεση του ΠΑΟΚ είναι στοχευμένη στον Σχορτσιανίτη. Οι υπόλοιποι είναι εκτός αγώνα ακόμα και αν πετύχει 30 πόντους ο “Σόφο”. Αυτή είναι η γνώμη μου“.

Για τη διοργάνωση: “Από την αρχή είχα πει ότι είναι πολύ δυνατές οι ομάδες και είναι ιδιαίτερα καλή η διοργάνωση“.

Για τον νέο πρόεδρο της ρωισκής ομοσπονδίας: “Αγαπάει και καταλαβαίνει το μπάσκετ. Αυτό κρατάω. Όλα τα υπόλοιπα είναι πολιτικά“.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώησε ο Γκρίγκορι Μοτοβίλοφ, ο οποίος δήλωσε: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε με αιφνιδιασμούς και η μπάλα κινήθηκε καλά. Από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά κάναμε ό,τι μας είπε ο προπονητής και πήγε εκεί που θέλαμε το παιχνίδι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…