Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σεμινάριο για ορθή οικονομική διαχείριση

Σεμινάριο για ορθή οικονομική διαχείριση

pao-agiasmos-akadimies

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας των Ακαδημιών του με την εταιρεία APC Sports Consulting, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις του για ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στους αθλητές που απαρτίζουν τα τμήματα υποδομής. Το πρώτο σεμινάριο είναι γεγονός και σε αυτό θα μπορούν να παρευρεθούν και οι γονείς των παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το πρόγραμμα και το όραμα των Ακαδημιών της, έγινε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται για μια απλή και συνηθισμένη δουλειά αλλά για μια ουσιαστική και πρωτοπόρα προσέγγιση.

Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε και η συνεργασία των Ακαδημιών με την εταιρεία APC Sports Consulting καθώς εκείνο που επιθυμούσαμε είναι να δώσουμε σωστή κατεύθυνση στους νεαρούς αθλητές αλλά και στους γονείς τους, που πολλές φορές παίζουν σημαντικό ρόλο, και να ασχοληθούμε με την επιμόρφωσή τους.

Η εταιρεία αυτή, που αποτελεί μεγάλο υποστηρικτή της επιτυχημένης προσπάθειας των Ακαδημιών μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προσφέρει πολύτιμες συμβουλές τόσο σε αθλητές όσο και σε επαγγελματικά σωματεία, για ορθή οικονομική διαχείριση.

Τα παραδείγματα αθλητών που έχασαν τα χρήματά τους εξαιτίας της κακοδιαχείρισης που έκαναν κατά τη διάρκεια, όπως και μετά το τέλος της καριέρας τους, είναι πολλά. Κι εμείς θέλουμε να διοχετεύσουμε τα κατάλληλα μηνύματα στους αθλητές των Ακαδημιών από τώρα, που ακόμα βρίσκονται στην αφετηρία της αθλητικής τους διαδρομής.

Σε συνεργασία με την APC Sports Consulting αγγίζουμε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα από… νωρίς και θα διεξαχθεί το πρώτο σεμινάριο στους αθλητές των Ακαδημιών αλλά και στους γονείς τους, την Παρασκευή (27/11) και ώρα 17.00 στο ΟΑΚΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

«Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με Πρίφτη»

Μπορεί στην συνέντευξη τύπου να μην διασαφηνίστηκε το αν ο Όντεντ Κάτας θα παραμείνει και …