Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Σαν μια γροθιά”

“Σαν μια γροθιά”

Koukaki Aska

Koukaki-Aska

Κατά τα λεγόμενα του 23χρονου γκαρντ, Κώστα Τσέλιου, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑστο Κουκάκι λειτουργεί η χημεία μιας επιτυχημένης παρέας, θέλουμε να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο“.

Αναλυτικά:
Θα έλεγα είναι η μαχητικότητα. Στοιχείο, βέβαια, που προκύπτει μέσα στο γήπεδο από μια μπασκετική παρέα, γιατί αυτό είμαστε. Εγώ είμαι ήδη στον τέταρτό μου χρόνο εδώ. Παρά τις φωνές, την ένταση, πολλές φορές, ανάλογα τα ματς, η επιτυχημένη χημεία μιας παρέας είναι το πλέον σημαντικό για ένα καλό αποτέλεσμα και αυτό φαίνεται πώς λειτουργεί. Προχωράμε σαν μια γροθιά και στις νίκες, αλλά και στις ήττες”.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να πετύχει φέτος το Κουκάκι απάντησε: “Στόχος μας, όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ήταν καθαρά η παραμονή. Το πιστεύαμε όλοι αυτό. Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνουμε ότι ίσως είμαστε ή μπορούμε για το κάτι παραπάνω, αλλά δεν λέω αποκλειστικά την άνοδο κ.λπ., απλώς θέλουμε να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο μέσα”.

Τέλος, για τους προσωπικούς στόχους του όσον αφορά στην καριέρα του, συμπλήρωσε: “Δεν έχω κάποιες προσωπικές αξιώσεις. Εγώ θέλω να παίζω μπάσκετ, να το ευχαριστιέμαι να μην… χαλιέμαι. Όπως ξέρετε, στο Κουκάκι δεν υπάρχουν τα λεφτά, οπότε δεν είναι αυτός ένας παράγοντας που θα μπορούσε να με αποτρέψει και να σκεφτώ να αποχωρήσω, γιατί η ομάδα μας είναι μια παρέα. Με καθετί που ασχολείσαι θέλεις να εξελιχθείς. Κι εγώ θέλω να βελτιώνομαι, δεν σκέφτομαι σε ποια κατηγορία πχ θα ήθελα να είμαι, δεν έχω συγκεκριμένη αξίωση για Γ’, Β’ Εθνική π.χ. κ.λπ, αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο κι ό,τι έρθει, ευπρόσδεκτο θα είναι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…