Κεντρική Basket League Άρης “Προστατέψτε την ομάδα”

“Προστατέψτε την ομάδα”

Άρης, Αλεξάνδρειο

aris-alexandreio-nick-galis-hall-kosmos

Ο Άρης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Συμμέτοχος σε όλη αυτήν την πορεία είναι ο κόσμος ο οποίος στηρίζει τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη σε κάθε γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά, η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, έχει πληρώσει ήδη ένα σεβαστό ποσό σε πρόστιμα, γεγονός που απασχολεί ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του “θεού του πολέμου”.

Έτσι, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας στο γήπεδο και παράλληλα να προστατέψει την έδρα, καθώς τα πρόστιμα και οι τιμωρίες αποτελούν τροχοπέδη στην ανοδική πορεία των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Μετά από δύο πολύτιμες εκτός έδρας νίκες, ο Άρης επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα στο «Nick Galis Hall» για δύο εξίσου σημαντικούς αγώνες: Την Τετάρτη 4/11 με τη Steaua CSM EximBank Bucharest για το Eurocup και το Σάββατο 7/11 κόντρα στα Τρίκαλα.Aries για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η συμπαράσταση του κόσμου, εντός κι εκτός έδρας, μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Εκτός από τη μαζική παρουσία στο «Nick Galis Hall», ζητούμε από τους φιλάθλους του Άρη να κάνουν το παν για να αποφευχθεί κάθε είδους τιμωρία για την ομάδα μας, η οποία μέχρι τώρα έχει πληρώσει ένα σεβαστό ποσό σε πρόστιμα. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του Άρη ξέρει πώς να προστατέψει την ομάδα και την επένδυση που γίνεται ώστε αφενός να ολοκληρωθεί η οικονομική εξυγίανση και αφετέρου να επιστρέψει εκεί που ανήκει: Στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Σας περιμένουμε στο «Nick Galis Hall»“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…