Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πρόγραμμα Τρίτης (10/11) και εισιτήρια

Πρόγραμμα Τρίτης (10/11) και εισιτήρια

PAOK-Kosmos

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λιέτουβους Ρίτα την προσεχή Τετάρτη (11/11) στο PAOK Sports Arena και οι άνθρωποι του “Δικεφάλου του Βορρά” κινούνται σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς.

Αύριο (10/11) το μεσημέρι το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο στις 12:00 και στη συνέχεια προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου. Το πρώτο τέταρτο της προπόνησης (13:00-13:15) θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους παίκτες της ομάδας.

Όσον αφορά την αποστολή της Λιέτουβους Ρίτα, αυτή αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 20:45, ενώ την επομένη (11/11) θα πραγματοποιήσουν μία πρωινή προπόνηση.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο “Δικέφαλος του Βορρά”, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων με την Λιέτουβους, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“H KAE ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Lietuvos Rytas, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο PAOK Sports Arena για την 5η αγωνιστική του Eurocup.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων και την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας, είναι δυνατή η απόκτηση εισιτηρίου από το PAOK Sports Arena, το δίκτυο των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τα easypay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και 24 ώρες το 24ωρο από το online δίκτυο της tickethour.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Lietuvos Rytas είναι…
ΤΙΜΗ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (9/11): 12:00-18:00

Τρίτη (10/11): 10:00-19:00

Τετάρτη (11/11): 10:00-ώρα έναρξης αγώνα

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λυκογιάννης: «Υπέρβαση που δικαιούμασταν η Ευρώπη»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ μίλησε για όλα. Ο Άρης Λυκογιάννης φιλοξενήθηκε σε ραδιο…