Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πρέπει να νικήσουμε”

“Πρέπει να νικήσουμε”

Sakota matovic

Sakota-matovic

Πολύ δύσκολο χαρακτήρισε το αυριανό (01/12) παιχνίδι με την Νίζνι ο Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, τόνισε ότι οι Ρώσοι διαθέτουν εξαιρετικούς σουτέρ, τους οποίους και πρέπει να σταματήσουν, ενώ υπογράμμισε ότι η νίκη είναι απαραίτητη για τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Νίζνι θέλει τη νίκη για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Το στιλ παιχνιδιού της είναι τα πολλά σουτ και εμείς είμαστε έτοιμοι να το σταματήσουμε αυτό. Και εμείς έχουμε εξίσου καλούς σουτέρ σε όλες τις θέσεις. Νικήσαμε στην Αθήνα, αλλά τώρα θα παίξουμε σε αυτή την έδρα, όπου χρειάζεσαι περισσότερη δύναμη. Πρέπει να νικήσουμε σε αυτό το ματς”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος δήλωσε: “Είναι πολύ δύσκολο το ματς. Έχουμε δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ωστόσο, πιστεύω πως μπορούμε να ανακτήσουμε την καλή μας φόρμα και να αντιδράσουμε σωστά. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…