Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πρέπει να κερδίσουμε”

“Πρέπει να κερδίσουμε”

Thanasis Skourtopoulos Rethimno

Thanasis Skourtopoulos-Rethimno

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου μίλησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο τεχνικός των Κρητικών, αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με το Λαύριο (14/11, 17:00) και τόνισε ότι είναι απαραίτητη η νίκη. Παράλληλα, εστίασε στα ριμπάουντ και στις επιστροφές στην άμυνα για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο rethymnobc.gr:
Για μας είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο σε μία πολύ καλή έδρα, με μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό που παίζει ωραίο και γρήγορο μπάσκετ αλλά λόγω αποτελεσμάτων ψάχνουμε τις νίκες παντού. Έτσι αντιμετωπίζουμε και αυτή την αναμέτρηση.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα. Να είμαστε δυνατοί στα ριμπάουντ με γρήγορες επιστροφές για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Από κει και πέρα στο ένας εναντίον ενός θα πρέπει να αντιδράσουμε πολύ θετικά. Νομίζω ότι αν μπορέσουμε να ελέγξουμε αυτές τις τρεις καταστάσεις έχουμε αρκετά μεγάλη τύχη για να είμαστε εμείς οι νικητές του αγώνα“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Μάρκους Ρέλφορντ, ο οποίος δήλωσε: “Αύριο έχουμε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το Λαύριο. Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και σαν «τελικό», καθώς τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα επιβάλουν να κερδίσουμε στο αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίξουμε έξυπνα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιθετική άμυνα και η ομαδική προσπάθεια στην επίθεση για να πάρουμε τη νίκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…