Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Πολύ σημαντική νίκη”

“Πολύ σημαντική νίκη”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-LaurioΤο Λαύριο πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο “Βενετόκλειο” κόντρα στον Κολοσσό (61-72) και ο κόουτς των φιλοξενούμενων Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην σπουδαιότητα της.

Οι δηλώσεις  του αναλυτικά:

“Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα. Μεγάλη νίκη. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που είναι σε καλή κατάσταση με έναν καλό προπονητή. Θεωρούσαμε ότι από το πρώτο λεπτό έπρεπε να μπούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και στο παιχνίδι του αντιπάλου. Το πετύχαμε αυτό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά αμυντικά και αυτό μας έδινε αυτοπεποίθηση μέχρι το τέλος, μεταφέροντας άγχος στην αντίπαλη ομάδα, ενώ και τα μεγάλα σουτ που βάλαμε έφεραν τη νίκη. Μας βοήθησαν πολύ οι Σακελλαρίου και Έβανς σήμερα για να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς Λυκογιάννη

Του παίκτες του Λαυρίου εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Σακελαρίου:Θεωρώ ότι από την αρχή είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, καθώς ο Κολοσσός είναι μία πάγια δύναμη στην Α1 και πραγματοποιεί και φέτος καλό ξεκίνημα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, μπήκαν κάποια σουτ που βρήκαμε ρυθμό. Αφιερώνουμε τη νίκη στους φίλους τους Λαυρίου που ήρθαν εδώ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …