Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πιο κοντά από ποτέ η “είσοδος” Σαββίδη

Πιο κοντά από ποτέ η “είσοδος” Σαββίδη

ivan savvidis paok palataki bane prelevic

ivan-savvidis-paok-palataki-bane-prelevic

Ο ΠΑΟΚ παλεύει με νύχια και με δόντια εδώ και αρκετά χρόνια έχοντας να αντιμετωπίσει παλιές αμαρτίες. Στόχος του Μπάνε Πρέλεβιτς και των συνεργατών του δεν είναι άλλος από την έλευση ενός επενδυτή, ο οποίος έχει βρεθεί βέβαια εδώ και αρκετό καιρό. Ο λόγος για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί, θα προσφέρει για άλλη μια φορά τη βοήθεια του στην ΚΑΕ.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε στο ΣΠΟΡ fm και όπως τόνισε, η περίπτωση του να εμπλακεί ο Ιβάν Σαββίδης με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι πιο πιθανή από ποτέ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία των ανθρώπων που “τρέχουν” τώρα την ομάδα, ενώ τέλος σχολίασε τη χθεσινή (25/11) παρουσία του Ρώσου στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ: “Πράγματι το 2007 ξεκίνησα από την κερκίδα και μου είπαν να βγω μπροστά ως πρόεδρος. Τότε πήγαινε να πέσει η ομάδα και έγινε μεγάλος αγώνας. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση και μετά αφού καταφέραμε να σωθούμε, ξεκινήσαμε έναν αγώνα με τον Μπάνε. Ξεκίνησε από το άρθρο του 99 μέχρι την εξυγίανση. Πράγματι αυτά τα πέντε χρόνια έχουν γίνει θαύματα. Στο κομμάτι τόσο στο λειτουργικό όσο και στο αγωνιστικό. Πέρυσι και πρόπερσι κατακτήσαμε την τρίτη θέση και με ρεκόρ νικών, άρα ήταν μία τεράστια επιτυχία. Όμως, τα λεφτά δεν παίζουν μπάσκετ και αυτό που έχουμε καταφέρει, είναι ότι έχουμε κάνει μια οικογένεια. Διοίκηση, παίκτες και προπονητής είμαστε μία οικογένεια. Αποτελείται από τους μπασκετικούς ανθρώπους. Σούλης Μαρκόπουλος, Μπάνε Πρέλεβιτς, Τέλης Ζουρνατσίδης, Νίκος Σταυρόπουλος ο καθένας στο ρόλο του συν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης“.

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ και πότε θα μπορεί να “χτυπήσει” Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: “Αυτό μπορεί να γίνει, εάν αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ. Και είμαστε κοντά σε αυτό. Νομίζω ότι με τις κινήσεις που κάναμε αυτά τα πέντε χρόνια, έχουμε δημιουργήσει δύο βάσεις. Η μία είναι η εξυγίανση και ότι δημιουργούμε τις συνθήκες για να έρθει επενδυτής. Νομίζω αυτός είναι πολύ κοντά μας. Το ότι υπάρχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ένας λόγος είναι οι θεματοφύλακες και η δεύτερη αιτία είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Σαββίδης είναι ο άνθρωπος που τον ονομάζουμε σωτήρα του ΠΑΟΚ. Είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή μας βοηθάει πολύ. Μαζί με τον Μπάνε έχουμε κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη και τη βοήθεια που μας δίνει. Ευχή όλων και προσωπικά και του Μπάνε, είναι πότε θα αποφασίσει να εμπλακεί και στα κοινά του μπάσκετ. Ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του ανθρώπου που θα αλλάξει το επίπεδο του ΠΑΟΚ“.

Για το πότε αναμένεται να εμπλακεί ο Σαββίδης: “Για τον κύριο Σαββίδη μπορεί να μιλήσει μόνο ο ίδιος. Εμείς εκφράζουμε την επιθυμία και τα “θέλω” μας και μένει στον ίδιο τη στιγμή που θα γίνει η κίνηση. Η εκτίμησή μου είναι πως αυτό είναι στα σχέδια του κύριου Σαββίδη. Χωρίς να σημαίνει πως έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του και να μου έχει πει κάτι. Επειδή βλέπει τον ΠΑΟΚ ως μία οικογένεια αλλά και με τη βοήθεια που μας έχει δώσει, όλα αυτά οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα“.

Για το γεγονός πως ο Σαββίδης θα βοηθήσει σε μεταγραφή παίκτη: “Χθες (25/11) ο κύριος Σαββίδης είδε τον αγώνα, με μένα και τον Πρέλεβιτς. Συνεχώς ρωτούσε για τον ΠΑΟΚ. Πράγματι όταν έφυγε, έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουμε και μας είπε ότι είναι δίπλα μας, αλλά και πως θα βοηθήσουμε την ομάδα να έρθουν κάποιοι παίκτες. Ο ίδιος ο κύριος Σαββίδης έκανε το άνοιγμα για να προσφέρει μία πρόσθετη βοήθεια“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…