Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ποινές για όλους…

Ποινές για όλους…

bousias osekk

bousias-osekk

Άλλαξε πλεύση η ΚΕΔ/ΕΟΚ και πλέον οι τιμωρίες των διαιτητών δεν θα είναι σιωπηλές, θα γνωστοποιούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομοσπονδίας του μπάσκετ. Είναι κάτι που χρόνια τώρα το θέταμε κι ως εκ τούτου δεν μπορούμε παρά να το χειροκροτήσουμε.

Κάποτε έπρεπε να γίνει η αρχή κι είναι ενδιαφέρον το ότι έγινε (έστω και τώρα). Εκτός από ενδιαφέρον είναι και βολικό, γιατί αν είχε γίνει λίγες μέρες νωρίτερα έπρεπε να συμπεριληφθούν ο Αντώνης Αναστόπουλος (τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές), ο οποίος είναι φίλος του Κυριάκου Ταβουλαρέα (τί έγινε αυτή η ψυχή, καιρό έχουμε να δούμε φωτογραφίες από τον προσωπικό -αγράμματο- φωτογράφο).

Ενδεχομένως εκτός από τις όποιες τιμωρίες καλό είναι να μας εξηγήσουν και πώς κάποιοι διαιτητές, βγαίνουν “τσαλακωμένοι” (όπως ο Κωνσταντίνος Μπούσιας) από ένα παιχνίδι (στο Αγρίνιο) και μετά “επιβραβεύονται” με αγώνα στην Α2 κατηγορία.

Βεβαίως, δεν είμαστε εμείς αυτοί που κρίνουμε (ως προς το αν πρέπει να τιμωρηθούν) τους διαιτητές. Εμείς κρίνουμε τους κρίνοντες και κρινόμαστε. Χαιρετίζουμε τη διαφάνεια στην επιβολή κυρώσεων, αρκεί να είναι για όλους. Και για τους φιλικά προσκειμένους και για όσους έγιναν το… μακρύ χέρι της ΕΟΚ, στον πόλεμο κατά της ΟΔΚΕ του Ηλία Καφφέ.

Υ.Γ.: Την Παρασκευή (ένεκα της συμμετοχής μας στην απεργία) θα ασχοληθούμε με τις ποινές στους Κριτές. Εκεί να δείτε πλάκα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…