Κεντρική NBA Παίρνει εξιτήριο, αλλά…

Παίρνει εξιτήριο, αλλά…

odom lamar nba

odom-lamar-nba

Η κατάσταση του Λαμάρ Όντομ θα περάσει σε επόμενη φάση καθώς αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να συνεχίσει την αποκατάσταση του σπίτι. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο 35χρονος θα φύγει από το νοσοκομείο μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, με το κέντρο αποτοξίνωσης να παίρνει σειρά. Όμως, φαίνεται πως το πάθημα δεν έγινε μάθημα.

Ο Όντομ αρνείται να μπει στο κέντρο, κατηγορώντας τις ιερόδουλες και τον οίκο ανοχής, για το συμβάν που τον έφερε ένα βήμα πριν τον θάνατο, ενώ υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν είναι εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες. Βέβαια, ακόμα και να αποδεχθούμε τα όσα επισημαίνει, οι γιατροί υποδεικνύουν το γεγονός πως ζητάει υπέρμετρο αριθμό αναλγητικών φαρμάκων, καθώς πονάει.

Αυτό είναι, μεν, φυσιολογικό, αλλά οι θεράποντες ιατροί δεν θέλουν να τον επιβαρύνουν με βαριά φάρμακα, δεδομένου ότι ο οργανισμός του είναι αδύναμος αλλά και λόγω της ιστορίας του με τα ναρκωτικά.

Τέλος, υπάρχουν φόβοι μετακύλισης του, ελέω Κλόε Καρντάσιαν. Η γυναίκα του, που προχώρησε ακύρωση του διαζυγίου, δεν χώρισε από τον Τζέιμς Χάρντεν, τουναντίον, εθεάθη στο Τογιότα Σέντερ του Χιούστον, για να παρακολουθήσει αγώνα του, από κοντά. Ως αποτέλεσμα δέχθηκε δριμεία κριτική από μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος του Όντομ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…