Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Παιχνίδι “ζωής και θανάτου”

“Παιχνίδι “ζωής και θανάτου”

kuzmic panathinaikos lokomotiv

kuzmic-panathinaikos-lokomotiv

Η χθεσινή (20/11) του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ, από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, δυσχεραίνει τη θέση των κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίοι έχουν μπροστά τους τέσσερις “τελικούς”, αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Παρασκευής (27/11), κόντρα στην Καρσίγιακα, ώστε να μη βρεθούν προ δυσάρεστης εκπλήξεως και δη, εκτός Top 16.

Η απογοήτευση στα πρόσωπα των παικτών του “τριφυλλιού“, στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, ήταν έκδηλη. Μεταξύ αυτών και ο Όγκνιεν Κούζμιτς, με τον οποίο συνομίλησε το eBasket.gr, ο οποίος ήταν λιγομίλητος αλλά και αποφασισμένος αναφορικά με τη συνέχεια.

“Παλέψαμε πολύ, παίξαμε καλή άμυνα αλλά επιθετικά δεν αποδώσαμε σε υψηλά στάνταρ, την ίδια στιγμή που η αντίπαλη ομάδα σκόραρε μεγάλα καλάθια” μας επεσήμανε ως τα στοιχεία που έκριναν την έκβαση του αγώνα.

Όσον αφορά το επερχόμενο παιχνίδι στη Σμύρνη, ο Σέρβος σέντερ ήταν κατηγορηματικός. “Θα κάνουμε τα πάντα! Ό,τι χρειαστεί προκειμένου να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι” δήλωσε αποφασιστικά και πρόσθεσε: “Είναι ένας αγώνας “ζωής και θανάτου”. Δεν έχουμε άλλη επιλογή και θα κάνουμε ό,τι  περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη”.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής, ενάντια στη Ζαλγκίρις, οι “πράσινοι” εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Που οφειλόταν αυτό;

“Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και σίγουροι πως θα μπορέσουμε να επικρατήσουμε” απάντησε ο Κούζμιτς και κατέληξε: “αλλά οι αντίπαλοι έβαλαν δύσκολα και μεγάλα καλάθια, δεν καταφέραμε να τους περιορίσουμε και αυτός είναι ο κύριος λόγος που χάσαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…