Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Πατρινός” με τη “βούλα”

“Πατρινός” με τη “βούλα”

George Diamantakos

George Diamantakos

Παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας είναι κι επίσημα ο Γιώργος Διαμαντάκος, μια εξέλιξη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από χθες (“Από την Κηφισιά στην Πάτρα“). Η πατρινή ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς σέντερ, από την Κηφισιά, ενισχύοντας τη φροντ λάιν της, εν όψει της δύσκολης συνέχειας, όπου θα χρειαστεί να κάνει μεγάλη αντεπίθεση για να σώσει τη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Απόλλων Carna Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Διαμαντάκο. Ο αθλητής έχει ύψος 2.14μ., είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώργο Διαμαντάκο στον Απόλλωνα και του εύχεται νίκες και επιτυχίες με την ομάδα.

Το who is who του Γιώργου Διαμαντάκου

Ο Γιώργος Διαμαντάκος γεννήθηκε στις 14/1/1995, είναι 2.14μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ τα έκανε στον Σπαρτιατικό, στα τμήματα υποδομής της ομάδας, αλλά και στην ανδρική ομάδα, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Α’ Τοπική Κατηγορία. Το καλοκαίρι του 2012, σε ηλικία 17 ετών, πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό στον οποίο δούλεψε για δύο χρόνια ενώ το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς.

Ο νεαρός σέντερ ήταν βασικό μέλος στις μικρές εθνικές ομάδες. Το 2011 αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ U16, το 2013 στο Ευρωμπάσκετ U18 , το 2014 στο Ευρωμπάσκετ U20 και το 2015 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών. Επιπλέον, το 2013 επιλέχθηκε και συμμετείχε στο All Star Game Νέων Αθλητών της FIBA Europe”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…