Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Νίκη με Βουλγαρία”

“Νίκη με Βουλγαρία”

Kostas Keramidas1

ÅËËÁÄÁ - ÅËÂÅÔÉÁ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Η Εθνική Γυναικών, χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση, διέσυρε την Ελβετία με 83-46, στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτριών του.

Αναλυτικά:
Νικήσαμε την Ελβετία και πήραμε και μια μεγάλη διαφορά όπως θέλαμε για την υπόθεση πρόκριση. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που παίξαμε όλοι μαζί. Στο δεύτερο ημίχρονο το χρησιμοποιήσαμε ουσιαστικά ως φιλικό. Είχαμε ενθουσιασμό στην αρχή του αγώνα, ο κόσμος ήταν πραγματικά εκπληκτικός. Είχαν έναν εκνευρισμό στην αρχή ταυτόχρονα. Κάναμε κάποια λάθη, βρίσκαμε ισορροπία σιγά σιγά και σταδιακά γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Τώρα έχουμε το δεύτερο στόχο και θέλουμε μια νίκη στη Βουλγαρία”.

Από την πλευρά της η Eβίνα Μάλτση δήλωσε: “Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Μας χαρακτηρίζει η καρδιά, το πάθος και η θέληση. Ήταν συγκλονιστικό το κλίμα και βοήθησε σίγουρα να εγκλιματιστούμε κι εμείς. Έπαιξε ρόλο το πόσο θα παρουσιαστούμε, γιατί είναι Νοέμβριος και είναι λίγο περίεργα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμες για την επόμενη αναμέτρση. Προσωπικά ένιωσα λίγο περίεργα, ανάμικτα συναισθήματα που επέστρεψα στην Εθνική Ομάδα, αλλά φυσικά όμορφα. Ήταν απίστευτα, ο κόσμος μας αγκάλιασε, το γήπεδο ήταν γεμάτο και η φιλοξενία ήταν συγκλονιστική.

Μας αγκάλισαν όλοι από την ομοσπονδία, οι δικοί μας, οι κάτοικοι… Ήταν ένα κλίμα γιορτής. Η συνέχεια θα δοθεί με τη Βουλγαρία. Είναι πιο ανταγωνιστική ομάδα σίγουρα. Έχουμε δύο μέρες μόνο να διορθώσουμε αυτά που δεν πήγαν καλά εδώ, αλλά νομίζω πως και εμείς θα ανταποκριθούμε ανάλογα εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…