Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Νίκη και για τον κόσμο”

“Νίκη και για τον κόσμο”

Giannoulis Larentzakis Kolossos

Giannoulis Larentzakis-Kolossos

Επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος φιλοξενεί τον Αρκαδικό. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ανανεώνοντας το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, υπογράμμισε πως κάθε παιχνίδι στη Ρόδο, πρέπει να κατακτάται, γεγονός που προσδίδει επιπλέον πίεση, ενώ επεσήμανε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, πρέπει να ευχαριστήσουν τον κόσμο με την απόδοση τους.

Αναλυτικά το blog:

“Καλησπέρα φίλοι μου για άλλη μια φορά!

Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, διότι ερχόμαστε από μια ήττα με μεγάλη διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο αντίπαλος ήταν μια μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία. Γι’ αυτό, δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Πλέον πέρασε το πολύ δύσκολο κομμάτι, όπου αντιμετωπίσαμε τους δύο “μεγάλους”, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πλέον όλα είναι πιο εύκολα. Αντιθέτως, τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας και φυσικά είναι αυξημένος.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Αρκαδικός. Πρόκειται για μία ομάδα σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με εμάς και αυτό που ακολουθεί είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να τα πάρεις, γιατί παίζεις στην έδρα σου. Αυτό φυσικά σου προσδίδει έξτρα πίεση, αλλά εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά καλά πάνω στον αντίπαλο όλη την εβδομάδα και πιστεύω θα βγάλουμε όλα όσα θέλουμε στο παρκέ και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά μέσα στην εβδομάδα και δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Όπως είπα και πιο πάνω, είναι ένα ματς που παίζουμε στην έδρα μας και, έτσι, είμαστε “αναγκασμένοι” να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που σε κάθε ματς, μας δίνει την απαιτούμενη ώθηση και ενέργεια.

Τα λέμε ξανά την επόμενη βδομάδα,

Γιαννούλης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…