Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Νίκη αφιερωμένη στα παιδιά”

“Νίκη αφιερωμένη στα παιδιά”

laurio

laurioΤο Λαύριο σημείωσε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον, πλέον, εμφατικό τρόπο κόντρα στον Κολοσσό (61-72) και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης, αναφέρθηκε στην σημαντική συμβολή του κόσμου, αλλά και στον ιερό σκοπό της επιτυχίας αυτής.

Τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Λαύριο:

Για τα παιδιά: “Όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Λαυρίου, θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη σε όλα τα παιδιά που πολεμούν με τον καρκίνο! Τους πραγματικούς ήρωες της ζωής. Είναι για μας μεγάλη τιμή που πορευόμαστε σε αυτή την προσπάθεια χέρι-χέρι με την “ΕΛΠΙΔΑ” και θέλαμε πολύ να νικήσουμε για να αφιερώσουμε τη νίκη στα παιδιά που είναι νικητές στη μεγαλύτερη μάχη: Αυτή της ζωής!”.

Για τον κόσμο:“Οι άνθρωποι αυτοί ταξίδεψαν οικειοθελώς και με δικά τους έξοδα για να είναι δίπλα στην ομάδα, σε μία από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις μη οργανωμένων φιλάθλων και κυρίως οικογενειών με παιδάκια. Η παρουσία τους στην εξέδρα και η φωνή τους έδωσαν δύναμη στους παίκτες μας και πραγματικά μας συγκινούν. Όλοι μας αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς.Το Λαύριο είναι μια οικογένεια, μια γροθιά κι έτσι θα παραμείνει!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …