Κεντρική Διεθνή Νεκρός o Μάικλ Ράιτ

Νεκρός o Μάικλ Ράιτ

michael wright cholet

michael wright-cholet

Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός, κάτω από μια στοίβα από σακούλες σκουπιδιών, στο λευκό του SUV, στο Μπρούκλιν. Η ταυτοποίηση του προκάλεσε σοκ στο μπασκετικό γίγνεσθαι καθώς πρόκειται για τον Μάικλ Ράιτ, που μερικούς μήνες πριν αγωνιζόταν στη Γαλλία, με τη φανέλα της Σολέ!

Ο 35χρονος αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη και σήμερα βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα της Lexus του, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο στη περιοχή Μίντγουντ, του Μπρούκλιν, από την Κυριακή. Η αστυνομία χαρακτηρίζει τον θάνατο του “ύποπτο”, ενώ μεταξύ των εικασιών, που κάνουν οι αρχές, συμπεριλαμβάνεται και η αυτοκτονία, καθώς ο Ράιτ έπασχε από διπολική διαταραχή. Στο πτώμα του εντοπίστηκε βαθύ χτύπημα πάνω από το αριστερό του φρύδι, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και μέχρις ότου ολοκληρωθεί η αυτοψία.

michael wright-nekros-cholet-autokinito

Ο απόφοιτος του Αριζόνα, είχε γίνει Ντραφτ από τους Νικς, το 2001, στη θέση 38, και πραγματοποίησε αξιοσημείωτη πορεία στην Ευρώπη. Αγωνίστηκε σε Πολωνία (Βρότσλαβ, Τουρόβ), Ισπανία (Γρανάδα), Ισραήλ (Χαποέλ Τελ Αβίβ), Γερμανία (Άλμπα Βερολίνου), Τουρκία (Μπεσίκτας, Τουρκ Τέλεκομ, Τραμπζονσπόρ, Μερσίν), Κορέα (Jeonju) και Γαλλία (Πo, Σολέ). Μάλιστα, ο ξάδερφος του, Ράντολφ Μπέρι, δήλωσε σε αμερικάνικα Μέσα, πως σκόπευε να επιστρέψει στη “Γηραιά Ήπειρο” και να συνεχίσει την καριέρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…