Κεντρική Basket League Άρης “Να πατήσουμε στα πόδια μας”

“Να πατήσουμε στα πόδια μας”

waters aris trikala

waters-aris-trikala

Στο καθιερωμένο του blog στον ΕΣΑΚΕ έγραψε ο Ντομινίκ Ουότερς για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο άσσος του Άρη, αφού έστειλε τις ευχές του στην πατρίδα του για το Thanksgiving, αναφέρθηκε στη βαριά ήττα από την Μπούντουτσνοστ, ενώ υπογράμμισε ότι απέναντι στην “Ένωση”. θα πρέπει να σταθεί και πάλι στα πόδια της η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Πρώτα από όλα θέλω Happy Thanks Giving σε όλους πίσω στην πατρίδα. Την Τετάρτη ήταν η μέρα των Ευχαριστιών, είναι εθνική γιορτή για εμάς στις ΗΠΑ. Όσον αφορά εμένα και τους Αμερικανούς συμπαίκτες μου θα γιορτάσουμε το Σάββατο όταν γυρίσουμε στο σπίτι μας, με τις κοπέλες μας και τις οικογένειές μας. Θα δειπνήσουμε μαζί, θα φάμε την παραδοσιακή γαλοπούλα…. Θα γιορτάσουμε με λίγη καθυστέρηση, αλλά και πάλι έχει αξία για εμάς.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ήταν μια σκληρή ήττα για εμάς αυτή στην Ποντγκόριτσα. Στο πρώτο μέρος έβαζαν τα πάντα και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Περιμένουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας και ντροπιαστήκαμε από αυτή την ήττα. Οπότε στον αγώνα με την ΑΕΚ θέλουμε να ανακάμψουμε, να αντιδράσουμε και να προχωρήσουμε.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Τους ξέρουμε καλά, παίξαμε νωρίτερα για το Κύπελλο και ανυπομονούμε να παίξουμε και πάλι εναντίον τους. Ξέρουμε ότι θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο, αλλά θέλουμε να πατήσουμε και πάλι στα πόδια μας και να ανακάμψουμε από την ήττα μας στο Eurocup”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…