Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Να είναι όλοι γεροί”

“Να είναι όλοι γεροί”

barlos

barlos

Ο Νίκος Μπάρλος, επιστρέφει στο ΣΕΦ, ως αντίπαλος αυτή τη φορά και ανανεώνοντας το προσωπικό του Blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε την επικείμενη επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια, ενώ είπε πως το Λαύριο θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Στο παιχνίδι με τον Άρη, παρά τη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλό μας, μπήκαμε στο γήπεδο πιστεύοντας ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι καλό από το ματς. Δυστυχώς, την ώρα που βρίσκαμε ρυθμό και ανεβάζαμε την απόδοσή μας έτυχε αυτό με το σπάσιμο του ταμπλό και όπως αποδείχθηκε από τη μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα ο Άρης ωφελήθηκε από τη διακοπή. Για εμάς δεν ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος, καθώς θεωρώ ότι ο Άρης θα φθάσει πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό. Πάντα όταν επιστρέφω στο ΣΕΦ νιώθω καλά, γιατί ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να ανέβω επίπεδο και να λειτουργήσω σαν πραγματικός επαγγελματίας. Τους εύχομαι να είναι όλοι γεροί και να φθάσουν σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να γινόμαστε καλύτερο από παιχνίδι σε παιχνίδι και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό και μεγάλο αντίπαλο. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό προκειμένου να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στη συνέχεια. Κλείνοντας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον κόσμο του Λαυρίου για την απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιουργεί στους εντός έδρας αγώνες μας, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …