Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε”

“Να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζουμε”

sgouros

sgourosΟ Ρόμπερτ Σγούρος πραγματοποίησε άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο του στην πάγκο της Πεύκης κόντρα στον Ιωνικό, καθώς κατόρθωσε να αποσπάσει μαζί με τους παίκτες του το ροζ φύλο.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε στην ιστοσελίδα του ΕΣΚΑ τόσο τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στην νίκη, αλλά και στους στόχους της την φετινή σεζόν.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

-H πρώτη σας παρουσία στον πάγκο της Πεύκης συνοδεύτηκε από αποβολές, αλλά και σημαντική νίκη.
«Είναι, οπωσδήποτε, μια μεγάλη νίκη για την ομάδα. Τις ημέρες που είμαι εγώ εδώ προσπαθήσαμε να τονώσουμε λίγο την ψυχολογία των παικτών. Να κάνουμε τα παιδιά να πιστέψουν ότι πέρα από το μπάσκετ, το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, γιατί μιλάμε για ποιοτικό σύνολο, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να καταθέσουν στο γήπεδο, όπως αγωνιστικότητα, μαχητικότητα, ψυχή, δύναμη, πάθος, ενέργεια. Κάποια στιγμή αυτό -συνολικά- το αποτέλεσμα θα έβγαινε μέσα στο παιχνίδι. Και συνέβη. Νιώθουμε και κάπως αδικημένοι από τη διαιτησία. Τη στιγμή που το ματς έχει γυρίσει, ήταν στους τέσσερις πόντους, δεχθήκαμε ντισκαλιφιέ, τεχνικές ποινές. Έπειτα, θεωρώ, τα παιδιά το πήραν και λίγο προσωπικά και φθάσαμε στη νίκη, η οποία είναι αναμφίβολα μεγάλη».

-Μπορεί η Πεύκη να μπει πια δυναμικά στη διεκδίκηση της ανόδου;
«Το πιστεύω 100%. Για αυτό και είμαι στην ομάδα. Το κίνητρο που μου προσφέρει αυτή η ομάδα, με το συγκεκριμένο ρόστερ, την οργάνωση, τη διοίκηση, σίγουρα, αποτελούν όλα μαζί τεράστια ευκαιρία, ώστε να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει στην Πεύκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…