Κεντρική Basket League Άρης “Μόνο δουλειά”

“Μόνο δουλειά”

Dimitris Priftis Waters Aris

Dimitris Priftis-Waters-Aris

Ικανοποιημένος από τη νίκη εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε ότι ήδη το ματς αυτό έχει τελειωσει, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε και στα λάθη των “κιτρινόμαυρων”. Τέλος, σχολίασε και την προσεχή αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Η Καβάλα μας προβλημάτισε, κυριώς αμυνιτκά. Είχαμε καλή αμυντική παρουσία, κυρίως στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο. Το ματς τελείωσε. Μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα. Καλή επιτυχία στη Καβάλα, εύχομαι να σωθεί και καλή επιτυχία στον κόουτς Γιατζόγλου. Είχαμε έντονο στοιχείο της πάσας αλλά κάναμε επιπόλαια λάθη. Είναι βασικό να βρεις σταθερότητα και να μην κάνουμε λάθη. Δεν υπάρχει άλλη λύση βελτίωσης, παρά μόνο η δουλειά“.

Για τα λάθη του Άρη: “Έπαιξε ρόλο και η Καβάλα γιατί μας προβλημάτισε, αλλά τα λάθη μας ήταν επιπόλαια. Θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους 15 πόντους. Πρόβλημα ήταν και τα λίγα εύστοχα τρίποντα“.

Για το ματς με την ΑΕΚ
: “Δεν θα έχουμε το μυαλό μας στην ΑΕΚ γιατί ξέρουμε πως η Μπούντουτσνοστ παίζει το τελευταίο της χαρτί. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν θα μας επηρεάσει την Τετάρτη η ΑΕΚ“.

Για την προσέλευση του κόσμου: “Η ομάδα απευθύνεται στον κόσμο. Ο Άρης είναι κάτι το ξεχωριστό και μπράβο στον κόσμο που ανταποκρίνεται και βοηθάει την ομάδα. Ο κόσμος είναι ένας καλός συμπαίκτης“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Νίκος Δίπλαρος, ο οποίος δήλωσε: “Χρειαζόμασταν τη νίκη και την πήραμε. Πρετοιμαστήκαμε καλά μέσα από τις προπονήσεις και το σκάουτινγκ και καταφέραμε να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε γιατί μας περιμένει δύσκολη εβδομάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…