Μια ζωή ψεύτες

simeonidis ked

simeonidis-ked

Αγωνιώδης, όσο και ατυχής, είναι η προσπάθεια της ηγεσίας του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής να καλύψουν τα ακάλυπτα. Κι η χρησιμοποίηση του “άτυπου” γραφείου Τύπου μόνο γέλιο (αλλά και θλίψη για το κατάντημα κάποιων) προκαλεί. Κι όσα ψέματα κι αν πουν, ή γράψουν, η αλήθεια δεν κρύβεται.

Δεν τιμωρήθηκε ο κριτής με αγωνιστικές αλλά με αναστολή της δήλωσης ενεργείας” έγραψε. Παραμύθια. Η ποινή του Κριτή του αγώνα της Κηφισιά ήταν ξεκάθαρη:

“Ο κριτής Σαμαρτζής Σκέντζος Γρηγόρης να βγει:
α) εκτός πινάκων αξιολόγησης κριτών εθνικών κατηγοριών μέχρι τις 31-1-2016 και
β) εκτός πινάκων αξιολόγησης κριτών Α1(ΕΣΑΚΕ) μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016”.
Δεν το λέμε εμείς, είναι η απόφαση του Δ.Σ. του ΣΚΚΑ (δείτε εδώ).

Καμία αναστολή δεν υπάρχει, γι’ αυτό άλλωστε προχθές (13/11) είχε οριστεί σε παιχνίδι στην ΕΣΚΑ, ανάμεσα στον Δία Χαϊδαρίου και τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης. Κι απορούμε πως δεν το γνωρίζει αυτό το “άτυπογραφείο Τύπου. Ακόμα κι αν δεν του το είπαν από το προεδρείο του ΣΚΚΑ, μπορούσε να ρωτήσει τη σύζυγό του. Αυτή ξέρει…

Αλλά είπαμε μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Κι είναι κατάντια η χρησιμοποίηση ενός ψεύτη για να καλυφθεί η υπέρβαση ορίου δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου των Κριτών της Αθήνας. Αλήθεια, η ΚΕΔ/ΕΟΚ τί λέει για όλα αυτά; Μάλλον δεν έχει πάρει γραμμή από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο γι’ αυτό και κωφεύει.

Κύριε Συμεωνίδη, θα πείτε κάτι; Κυρία Μερίκα, εσείς θα τοποθετηθείτε; Η σιωπή είναι χρυσός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…